Personen / Rolstoelvervoer

Profi Glass is ook de specialist in taxi en rolstoelvervoer. Bij ons kunt u uw bestelauto laten aanpassen voor personen- en rolstoelvervoer. De ombouw verzorgen we in onze eigen  werkplaatsen in IJlst en Andelst.

De voertuigen worden omgebouwd conform de geldende regels en wetgeving, en gekeurd geleverd. Zowel nieuwe als gebruikte en importauto’s worden door ons omgebouwd.

Uitneembare stoelen met goedkeuring, rolstoelliften, vastzetsystemen alsmede verlaagde instap en noodluiken alles is mogelijk. Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Mocht de door u gezochte aanpassing niet vermeld staan, neemt u dan contact met onze verkoopafdelingen op. 

EEN AANTAL FOTO'S VAN DE MOGELIJKHEDEN:

Disclaimer Profiglass.nl

 

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Profi Glass BV. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Profi Glass BV is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Profi Glass BV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Profi Glass BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

 

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Profi Glass BV geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.