Laadvloeren / betimmeringen

Door het betimmeren van de laadruimte worden zowel lading als laadruimte optimaal beschermd. Standaard producten zoals laadvloeren en zijwandbekleding zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. We gebruiken duurzame materialen voor de laadruimte inrichting welke in verschillende diktes leverbaar zijn.

Standaard worden onze laadvloeren geleverd in 9mm geperst betonplex, met antislip en watervaste coating. Daar waar we beschikken over een eigen CNC freesafdeling kunnen we een constante kwaliteit en optimale pasvorm garanderen. Door eigen productie is het mogelijk snel grote series te produceren, en snel op de vraag van de klant in te spelen. Naast de standaard 9mm vloeren zijn alternatieve diktes leverbaar, evenals speciale aluminium vloeren of vloeren voorzien van speciale coatings. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld vloerogen of rails in de vloer te verzinken. Kortom ook voor laadvloeren bent u bij ons aan het juiste adres, prijstechnisch zijn we door eigen productie in staat sterk concurrerende prijzen af te geven. Prijzen van laadvloeren vindt u in onze webshop. Mocht het type bestelwagen waarnaar u zoekt (nog) niet vermeld staan, of wenst u specifieke informatie, dan kunt u onze verkoopafdeling telefonisch bereiken maandag t/m vrijdag tussen 08.15 en 17:00 uur of via ons e-mailadres.
Voor de meeste gangbare bestelwagens staan de sets voorradig in ons magazijn. Naast de standaard bedrijfswagen betimmering beschikken we over een uitgebreide lijn houten kasten. Door eigen productie kunnen we op dit gebied ook maatwerk bieden, tegen zeer concurrerende prijzen.
U kunt onze laadruimte inrichting direct online bestellen. Mocht de door u gezochte onderdelen (nog) niet vermeld staan of wenst u specifieke informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Voor onze bedrijfswagen betimmeringen kiezen wij veelal voor de bekende "lat om lat" betimmering, volledige beplating, of een combinatie hiervan. De lat om lat bedrijfswagen betimmering bestaat bij ons uit 22x57mm vuren latten, veelal gemonteerd op een frame. De volledige zijbeplating wordt bij ons vervaardigd uit 6.5mm geperst hout (het zogenaamde 'Fins berken'), met een gladde afgewerkte laag. Ook deze beplating wordt intern geproduceerd op onze eigen CNC freesmachine, zodat een optimale pasvorm alsmede een snelle levering gegarandeerd is. Wilt u meer informatie over de laadruimte inrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

EEN AANTAL FOTO'S VAN DE MOGELIJKHEDEN:

Disclaimer Profiglass.nl

 

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Profi Glass BV. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Profi Glass BV is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Profi Glass BV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Profi Glass BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

 

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Profi Glass BV geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.