Dubbele cabine

Dubbele cabine voor Uw bedrijfsauto en bedrijfswagen

Een bedrijfsauto van een dubbele cabine voorzien is de specialiteit van Profi Glass BV. Wij kunnen voor nagenoeg ieder merk en elk type bedrijfsauto of bedrijfswagen een dubbele cabine leveren. Standaard worden de bank en stoelbekledingen geleverd in de originele stoffen*.

BEDRIJFSWAGEN DUBBELE CABINE: OPTIES EN UITBREIDINGEN

Graag doen wij iets extra’s met uw bedrijfswagen. Dubbele cabine inbouw voor uw bedrijfswagen kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden met luxe zijwand en raamkader afwerking, luxe hemelpaneel, extra hemelverlichting, luxe vloermatten, hoofd of armsteunen**, etc, etc. Voor de prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling. 

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid het volledige interieur te bekleden in leder. Zelfs geborduurde logo's en combinaties van verschillende kleuren leer zijn mogelijk. 

BEDRIJFSWAGEN DUBBELE CABINE EN VEILIGHEID

Natuurlijk blijft veiligheid een prioriteit bij iedere bedrijfsauto ombouw.
Alle dubbele cabine aanpassingen worden door ons RDW gekeurd.

Mocht het type bedrijfsauto of bedrijfswagen waarnaar u zoekt (nog) niet vermeld staan, of hebt u aanvullende vragen of wensen, neemt u dan contact met ons op. Uiteraard kunt u onze dubbele cabines ook live beleven in onze showroom in IJlst of in één van onze demobussen.

* Mits leverbaar!
**Niet op alle modellen mogelijk!

EEN AANTAL FOTO'S VAN DE MOGELIJKHEDEN:

Disclaimer Profiglass.nl

 

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Profi Glass BV. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Profi Glass BV is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Profi Glass BV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Profi Glass BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

 

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Profi Glass BV geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.