Tussenschotten & Separatiewanden

Tussenschotten zijn nagenoeg ondenkbaar in gesloten bestelauto's. Enerzijds doordat dit de veiligheid van de bestuurder en bijrijder(s) ten goede komt bij schuivende of vallende lading. Andere voordelen die separatiewanden bieden: geluidsreducering, afscheiding van de laadruimte, en een betere werking van de verwarming/airco.

KENMERKEN VAN ONZE TUSSENSCHOTTEN

Ten opzichte van de fabriekswanden bieden onze tussenschotten meer comfort, omdat gezocht is naar een ideale mix van optimaal gebruik van de laadruimte en zoveel mogelijk ruimte voor bestuurder en passagier. In sommige gevallen bieden we voor 1 type auto meerdere types wanden aan (extra comfort).

SEPARATIEWANDEN OP VOORRAAD

Voor de meeste, gangbare, bestelwagens zijn de separatiewanden voorradig in ons magazijn. U kunt deze ook bestellen in onze webshop.

Mocht het type waar naar u zoekt (nog) niet vermeld staan, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.


EEN AANTAL FOTO'S VAN DE MOGELIJKHEDEN:

Disclaimer Profiglass.nl

 

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Profi Glass BV. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Profi Glass BV is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Profi Glass BV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Profi Glass BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

 

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Profi Glass BV geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

Notice: Undefined variable: live_search_ajax_status in /home/mooiwrb64/domains/profiglass.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_modification_catalog_view_theme_profiglass_template_common_footer.tpl on line 142