Dubbele cabine

Dubbele cabine voor Uw bedrijfsauto en bedrijfswagen

Een bedrijfsauto van een dubbele cabine voorzien is de specialiteit van Profi Glass BV. Wij kunnen voor nagenoeg ieder merk en elk type bedrijfsauto of bedrijfswagen een dubbele cabine leveren. Standaard worden de bank en stoelbekledingen geleverd in de originele stoffen*.

BEDRIJFSWAGEN DUBBELE CABINE: OPTIES EN UITBREIDINGEN

Graag doen wij iets extra’s met uw bedrijfswagen. Dubbele cabine inbouw voor uw bedrijfswagen kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden met luxe zijwand en raamkader afwerking, luxe hemelpaneel, extra hemelverlichting, luxe vloermatten, hoofd of armsteunen**, etc, etc. Voor de prijzen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling. 

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid het volledige interieur te bekleden in leder. Zelfs geborduurde logo's en combinaties van verschillende kleuren leer zijn mogelijk. 

BEDRIJFSWAGEN DUBBELE CABINE EN VEILIGHEID

Natuurlijk blijft veiligheid een prioriteit bij iedere bedrijfsauto ombouw.
Alle dubbele cabine aanpassingen worden door ons RDW gekeurd.

Mocht het type bedrijfsauto of bedrijfswagen waarnaar u zoekt (nog) niet vermeld staan, of hebt u aanvullende vragen of wensen, neemt u dan contact met ons op. Uiteraard kunt u onze dubbele cabines ook live beleven in onze showroom in IJlst of in één van onze demobussen.

* Mits leverbaar!
**Niet op alle modellen mogelijk!

EEN AANTAL FOTO'S VAN DE MOGELIJKHEDEN: