Corona schermen bestel / bedrijfswagens / personenbusjes

Corona schermen bestel / bedrijfswagens / personenbusjes

Nu ook in ons assortiment: schermen van transparant zeil om bestuurder en passagiers in bestelwagens, personenbusjes en taxi’s van elkaar af te scheiden om als ondernemer aan de regels te kunnen voldoen. Er zijn 3 varianten voor (nagenoeg) alle courante modellen leverbaar. Is uw model (nog) niet beschikbaar, dan meten we deze kosteloos voor u in én uiteraard is maatwerk en/of seriematige levering mogelijk.

Neemt u contact met ons op voor uw bestelling, vragen en voorwaarden.


Prijzen, per stuk / set

Scherm tussen bestuurder en bijrijder ‘B/B klein’ € 49,-
Montage set inclusief
Verzendkosten PostNL € 11,20
Scherm tussen B-stijlen / achter bestuurder en bijrijder ‘middel’ – formaat VW Transporter € 78,-
Montage set inclusief
Verzendkosten PostNL € 11,20
Scherm tussen B-stijlen / achter bestuurder en bijrijder ‘groot’ – formaat VW Crafter € 96,-
Montage set inclusief
Verzendkosten PostNL € 11,20
Scherm op maat voor u ingemeten en gemaakt op aanvraag
Montage set op aanvraag

Genoemde prijzen zijn per stuk, netto en excl. 21% BTW – af magazijn.


Disclaimer Profiglass.nl

 

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Profi Glass BV. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Profi Glass BV is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Profi Glass BV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Profi Glass BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

 

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Profi Glass BV geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.