Werken bij Profi Glass

Vacature: Algemeen medewerker binnenkomst

Profi Glass BV in IJlst is een toonaangevend speler op de markt van bedrijfswagenmodificaties en inrichtingen. Door ons brede assortiment, eigen producten en productie, RDW goedkeuringen en nationale haal- en breng en bezorgservice weten klanten uit het hele land ons al ruim 20 jaar tevinden.

Vanwege aanhoudende drukte en aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een ‘Algemeen Medewerker Binnendienst’


Wat ga je doen?

Jij bent een belangrijke schakel tussen de klant en onze productieafdeling.
Je bent medeverantwoordelijk voor een breed en afwisselend takenpakket, bestaande uit: verkoop en advies bij (telefonisch) klantcontact, het maken van offertes en orderbevestigingen, aannemen en afleveren klantvoertuigen en bijhouden werkplaats- en transportplanning.


Wie ben je?

We verwachten dat je accuraat en collegiaal kunt werken, MBO 4 / HBO werk- en denk niveau hebt. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent doelgericht en precies. Daarnaast ben je resultaatgericht, kwaliteitsbewust en creatief.


Wat bieden we je?

Naast een marktconform salaris, reiskostenvergoeding volgens onze CAO en passende arbeidsvoor-waarden, bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een leuk team collega’s.

Heb je vragen, laat het ons weten! Spreekt deze functie je aan, aarzel dan niet en stuur voor 25 april a.s. je sollicitatie met CV naar Annet Wiersema: annetwiersema@profiglass.nl.
Vacature: Inbouwspecialist bedrijfsauto's

Functieomschrijving

Wij zoeken per direct voor onze vestiging in IJlst een serieuze inbouw specialist voor het in- en ombouwen van bedrijfsauto's; o.a.dubbele cabine inbouw, betimmeringen, grijs kenteken aanpassingen en overigespecials. Bij voorkeur heb je een diploma auto-elektronica, ofvergelijkbaar. Ben jij de collega die wij zoeken, en wil je werken in een superleuk en gemotiveerd team, mail dan je CV met motivatie naar: annet@profiglass.nl

Disclaimer Profiglass.nl

 

Copyright

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Profi Glass BV. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Profi Glass BV is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Profi Glass BV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Profi Glass BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

 

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Profi Glass BV geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.